ZAMISLITE NEZAMISLIVO

Dobili milijardu dolara na lutriji, a onda se pojavio mali problemčić?!

tiket
13.01.2016.
u 16:41
Pogledaj originalni članak

Radnici jednog američkog restorana nakratko su postali milijarderi, ali onda se njihova dvadesetominutna sreća srušila kada su shvatili da imaju pogrešan tiket, prenosi Avaz.ba

Zamislite osjećaj osvajanja milijardu dolara na lutriji. Ok, podijeljen na 42 dijela, ali to je ipak 23.809.532 dolara po osobi. Naravno da ćete skakati od sreće i najverovatnije dati otkaz na poslu.

Baš to se dogodilo ovim radnicima iz restorana „Grissini” Inglvud u New Jerseyu, kada su njihovi brojevi izvučeni u američkoj lutriji “Powerball”, prilikom čega su mislili da su dobili milijardu dolara.

A onda su shvatili da su imali pogrešan tiket i da su gledali dobitne brojeve od srijede, a ne od subote.

Charles  Povermo (55) rekao je za New York Post da su bili nevjerovatno ushićeni sve dok nisu shvatili svoju grešku. Ispostavilo se da su primili poruku sa pobjedničkim brojevima od nekoga ko ih je kopirao sa sajta lutrije, vjerovatno kako bi se našalio sa njima. Ali s obzirom na to da se izvlačenje tek desilo, web sajtu još nije bio osvježen, tako da su na sajtu još pisali stari brojevi, prenosi Blic. Povermo je pozvao svoju ženu rekavši joj da su milijarderi, ali ona je ponovo provjerila brojeve i tada su shvatili da je u pitanju greška. - Bilo je stvarno bar 20 minuta - prokomentirao je razočarani Povermo. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.