NEVIĐENA SCENA

Djevojčica pričala s mladićem, a onda im je prišla njegova ljubomorna cura...

Djevojčica pričala s mladićem, a onda im je prišla njegova ljubomorna cura...
14.06.2017.
u 15:45
Mladić je prišao djevojčici i upitao je može li dobiti komad sušene govedine, no to je vidjela ljubomorna djevojka koja ih je oboje napala
Pogledaj originalni članak

Djevojčica Presley Keeney (12) čekala je svoga oca da završi s kupovinom ispred trgovine u Wilkes-Barreu u Pennsylvaniji kada joj je prišao jedan mladić. Ona je grickala sušenu govedinu, a mladić ju je upitao može li on dobiti komad.

Misleći da je gladan, 12-godišnjakinja mu je da cijeli prutić govedine. No, tada je do njih došla ljutita Marlenea Uravage, 28-godišnja djevojka mladića te je prvo gurnula njega, a onda je svom snagom odgurnula i djevojčicu koja je čekala svoga oca. Djevojčica je odmah pala na pod, a muškarac je pobjegao kao i nasilna djevojka. Otac 12-godišnjakinje vidio je iz trgovine što se dogodilo pa je brzo istrčao van. Roditelji djevojčice slučaj su odmah prijavili policiji koja je raspisala potragu za nasilnom djevojkom, a prepoznao ju je njezin brat koji je javio majci djevojčice identitet 28-godišnjakinje. – Mladić joj je prišao i upitao je može li dobiti komad toga što jede. Ona ima 12 godina i njezine misli su čiste, nije pomislila ništa loše, a tko bi uopće pomislio da bi mogla biti ljubomorna na 12-godišnjakinju – rekla je majka djevojčice Chere Fuller. 
 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.