BANJA LUKA

Danas sastanak Dodika i Govedarice

Danas sastanak Dodika i Govedarice
11.11.2016.
u 09:22
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarat će danas s liderom SDS-a Vukotom Govedaricom. Iz Dodikovog ureda je sastanak najavljen u 15 sati u Palači RS-a u Banjoj Luci, javlja Fena. 

Nakon izbora Govedarice za novog predsjednika najjače oporbene stranke, Dodik mu je čestitao i pozvao na razgovor o, kako je naveo, svim pitanjima bitnim za RS i njen narod.

Predsjednik SDS-а je ranije tvrdio da će se odazvati na sastanak s Dodikom pod uvjetom da odredi teme razgovora, jer ne želi sastanak pro forme. Spreman je, naveo je, razgovarati u interesu građana RS-a.

-Osobno  sumnjam u iskrene namjere predsjednika RS-a, koji je i predsjednik SNSD-a i više puta je pokazao da mu je, prije svega, važan interes njegove političke stranke, što nas dovodi do toga kako i na koji način da se opredijelimo o ovom pitanju - rekao je Govedarica ranije novinarima.

Vukota Govedarica izabran je za predsjednika SDS-a nakon što je Mladen Bosić podnio ostavku na ovu funkciju zbog loših izbornih rezultata ove stranke na proteklim lokalnim izborima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.