KAKAV IZGLED

Često je zamijene za djevojku njena sina, a evo i zašto

Često je zamijene za djevojku njena sina, a evo i zašto
21.04.2018.
u 19:00
Tvrdi kako je prestala stariti kada je imala 20 godina, a u toj dobi je rodila i svoje jedino dijete.
Pogledaj originalni članak

Shimmi Munshi žena je koju često zamijene za djevojku njena sina iako ima 41 godinu. 

Tvrdi kako je prestala stariti kada je imala 20 godina, a u toj dobi je rodila i svoje jedino dijete. 

"Uvijek sam izgledala mlađe", rekla je Shimmi koju često traže za savjet kako ostati mlad. Tvrdi kako sve njene prijateljice stare, a njoj se čini kao da postaje sve mlađe i nije joj jasno zašto, piše Metro. 

Shimmi je samohrana majka koja je nakon rođenja sina moraka uskladiti i posao i majčinstvo i bilo je to vrlo stresno razdoblje u njenom životu, a sada bi sav taj stres već trebao ostaviti trag na njenom licu i koži, smatra Shimmi. No, to se nije dogodilo. Prijatelji su primijetili kako Shimmi ne stari, dapače, izgleda kao da postaje sve mlađa. 

Tvrdi kako se nikada nije podvrgla operaciji, a svoju kožu ne njeguje nikakvim posebnim tretmanima, no brine o svom zdravlju pa ne puši, ne pije alkohol i pije zeleni čaj. Vježba i pije dosta vode. Smatra kako je tajna njenog izgleda u genima jer su i njeni roditelji u kasnijoj životnoj dobi izgledali odlično. 

Njen mladolik izgled još je veće iznenađenje s obzirom da Shimmi boluje od gastropareze, poremećaja rada želuca pri kojem se hrana sporije potiskuje u dvanaesnik,često povraća i često je u bolnici. 

"Nažalost, nemam nikakvu tajnu ili recept kako sačuvati mladolik izgled. Nadam se samo da ću u dobi od 80 i dalje zadržati izgled 30- godišnjakinje".

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.