Holding meta Uskoka

Bandić nakon novih uhićenja: - Nisam čuo ništa, ali neka institucije rade svoj posao

Bandić nakon novih uhićenja: - Nisam čuo ništa, ali neka institucije rade svoj posao
07.05.2015.
u 15:03
Pogledaj originalni članak

Tri osobe uhićene su u Zagrebu u sklopu nastavaka akcije Agram. Kako se neslužbeno  doznaje među uhićenima su Ivan Markus, koji je bio zaposlen kao v.d. direktora Službe za nabavu Zagrebačkog holdinga i Miljenko Benko, bivši direktor  Čistoće. 

Osim njih dvojice uhićen je i Tomislav Jukić iz tvrtke Gradatin. Doznaje se da se nastavak akcije Agram bavi namještanjem poslova oko prikupljanja otpada, konkretnije oko nabavki kanti za smeće. Inače i Markus i Benko  bili  su su uhićeni lani u listopadu kada i gradonačelnik Milan Bandić. Obojica su nakon nekog vremena pušteni da se uz jamčevinu brane sa slobode. 

Tijekom današnjeg dana uhićena trojka trebala bi biti dovedena na ispitivanje u USKOK, a ukoliko USKOK bude tražio da im se odredi  istražni  zatvor, sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda trebali bi biti privedeni sutra.

Bandić: Nisam čuo ništa o uhićenjima

O najnovijim uhićenjima oglasio se i Bandić. - Nisam čuo ništa o uhićenjima, ali neka institucije rade svoj posao - rekao je Bandić.

Na pitanje boji li se ponovnog  pritvora poručio je kako njega ničega nije strah i da ako postoje kriminalna djela, neka se dokažu. Kako neslužbeno doznajemo, članoviobitelji javili su jutro u Zagrebački holding kako uhićeni neće doći na posao, iako  nisu naveli razloge. No Holdingu DORH službeno zasad nije još ništa dostavio.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.