Holding meta Uskoka

Bandić nakon novih uhićenja: - Nisam čuo ništa, ali neka institucije rade svoj posao

17.04.2015., Zagreb - Dolazak gradonacelnika Milana Bandica na posao u Gradsko poglavarstvo.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
07.05.2015.
u 15:03

Tri osobe uhićene su u Zagrebu u sklopu nastavaka akcije Agram. Kako se neslužbeno  doznaje među uhićenima su Ivan Markus, koji je bio zaposlen kao v.d. direktora Službe za nabavu Zagrebačkog holdinga i Miljenko Benko, bivši direktor  Čistoće. 

Osim njih dvojice uhićen je i Tomislav Jukić iz tvrtke Gradatin. Doznaje se da se nastavak akcije Agram bavi namještanjem poslova oko prikupljanja otpada, konkretnije oko nabavki kanti za smeće. Inače i Markus i Benko  bili  su su uhićeni lani u listopadu kada i gradonačelnik Milan Bandić. Obojica su nakon nekog vremena pušteni da se uz jamčevinu brane sa slobode. 

Tijekom današnjeg dana uhićena trojka trebala bi biti dovedena na ispitivanje u USKOK, a ukoliko USKOK bude tražio da im se odredi  istražni  zatvor, sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda trebali bi biti privedeni sutra.

Bandić: Nisam čuo ništa o uhićenjima

O najnovijim uhićenjima oglasio se i Bandić. - Nisam čuo ništa o uhićenjima, ali neka institucije rade svoj posao - rekao je Bandić.

Na pitanje boji li se ponovnog  pritvora poručio je kako njega ničega nije strah i da ako postoje kriminalna djela, neka se dokažu. Kako neslužbeno doznajemo, članoviobitelji javili su jutro u Zagrebački holding kako uhićeni neće doći na posao, iako  nisu naveli razloge. No Holdingu DORH službeno zasad nije još ništa dostavio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?