mostar

Aluminij dobio priznanje za najbolji nastup na Sajmu gospodarstva Mostar 2017.

asdadsasd
asdadsasd
asdadsasd
asdadsasd
07.04.2017.
u 15:30
Pogledaj originalni članak

Odlukom stručnoga ocjenjivačkog suda Sajma gospodarstva Mostar 2017. godine, Aluminij d.d. Mostar ove je godine dobio priznanje za najuspješniji sajamski nastup.

Ravnateljica Sajma Dalfina Bošnjak, na prigodnoj je svečanosti u izlagačkomu Paviljonu 1 priznanje uručila članu Uprave Aluminija Draženu Pandži, inače izvršnomu direktoru za ekonomsko-financijske poslove Društva. Ne krijući ponos i zadovoljstvo, direktor Pandža se zahvalio, podsjećajući na ugodnu podudarnost ovogodišnjega obilježavanja 20. obljetnice obnove rada u Aluminiju, ali i 20. obljetnice ustrojavanja mostarske sajamske manifestacije koja je izrasla u prestižan gospodarski događaj u ovomu dijelu Europe.

- Ni u najtežim vremenima nismo odustajali od potpore mostarskomu Sajmu, s kojim smo od samih početaka, a ova nam je godina osobito bitnom jer je Aluminij u procesu opsežnoga restrukturiranja i oporavka, što je poruka koji smo željeli, a evo očito i uspjeli poslati – komentirao je Pandža predstavnicima medija, zahvalivši se timu ljudi koji su bili zaduženi za osmišljavanje i realizaciju tvorničkoga sajamskog izlagačkog prostora.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.