ZLOČINAČKO UDRUŽENJE

Akcija Uskoka i policije: Više uhićenih na području Zagreba i Virovitice zbog višemilijunskih poreznih prevara

Akcija Uskoka i policije: Više uhićenih na području Zagreba i Virovitice zbog višemilijunskih poreznih prevara
28.05.2022.
u 13:17
Protiv osumnjičenika, koji će tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku, podnesena je kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u službi Osijek, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta provode kriminalističko istraživanje nad nekoliko osoba zbog sumnje da su počinile porezna kaznena djela te si pribavile nepripadnu višemilijunsku materijalnu korist, izvijestila je policija. U tijeku je provođenje dokaznih radnji na području policijskih uprava virovitičko-podravske i zagrebačke.
Navedene radnje koje se provode na području dvije županije odnose se na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile porezna kaznena djela u sastavu zločinačkog udruženja. Protiv osumnjičenika, koji će tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku, podnesena je kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.