Priprema se raznovrstan sadržajan

Winterville, svečano se otvara u nedjelju nastupom TBF-a

Winterville, svečano se otvara u nedjelju nastupom TBF-a
28.11.2018.
u 08:25
Pogledaj originalni članak

Zimski grad, odnosno Winterville, svoja vrata svim ljubiteljima blagdanskoga ozračja i dobre zabave svečano će otvoriti u nedjelju 2. prosinca, piše Večernji list BiH.

Zabavni program

Za razliku od prethodnih, ove godine priprema se još raznovrsniji, sadržajniji i zabavniji program, a sve u cilju podizanja ove manifestacije na još višu razinu. - Interaktivna komunikacija s djecom kroz animatore, mađioničare, glumce i ples s plesnim skupinama iz Mostara, činit će dječji veseli kutak idealnim za svu djecu. Dječji program trajat će svaki dan od 12 do 20 sati - kazali su nam iz Gradske uprave grada Mostara, dodavši da će najmlađi svakodnevno moći uživati i u radionicama koje će određenim danima voditi dramski pedagog, književnici, stand up komičar... Planirana je i radionica magije, a jedan dan će nastupiti i članovi lutkarskog kazališta.

Dodaju kako će svaku večer program biti obogaćen glazbom uživo.

- Na sam dan otvaranja nastupit će splitska grupa TBF, nakon njih grupa Zooster, Elemental... Najiščekivaniju noć u godini Mostarce će zabavljati DJ Andy, grupa S.A.R.S., Zabranjeno pušenje i Dobre vibracije - kazali su nam iz Gradske uprave, nabrajajući još neka od poznatih imena iz svijeta glazbe poput Indire Levak i Psihomodopopa, koji će nastupiti na zatvaranju ove manifestacije 7. siječnja. Osim poznatih imena, svaka večer bit će rezervirana za bendove iz Mostara.

Bogata gastro ponuda

Naravno, uz bogat zabavni program, u zimskom gradu u Mostaru bit će bogata gastro ponuda uz neizbježno kuhano vino i ostale prigodne napitke i delicije. Kada je, pak, riječ o izlagačima, iz Gradske uprave kažu kako bi oni uskoro trebali biti poznati. - Ove godine smo “zatrpani” zahtjevima izlagača, tako da još ne možemo točno reći tko će sve dobiti priliku izlagati na štandovima, no i to će biti uskoro poznato - kazali su nam u razgovoru.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.