Jedan vezni manje

Vaha je otpisao Calella jer nije želio u igru u Gabeli, ide u Tursku, ali traži se klub za posudbu

Foto: 'Zeljko Hladika/PIXSELL'
Vaha je otpisao Calella jer nije želio u igru u Gabeli, ide u Tursku, ali traži se klub za posudbu
26.01.2011.
u 08:38
Adrian Calello ipak je prvi od veznih igrača koji će izletjeti iz svlačionice prve momčadi Dinama.
Pogledaj originalni članak

Naime, prema izvorima bliskima klubu, Halilhodžić se na Argentinca naljutio jer nije želio ući u igru u finalnoj utakmici na turniru u Gabeli. Calello, koji je dosad bio ljubimac Zdravka Mamića, ipak će u petak na pripreme u Tursku s ostatkom momčadi, ali plavi traže klub u koji bi otišao na posudbu. Tako ipak neće izletjeti Arijan Ademi, za kojeg se nagađalo da bi mogao u Lokomotivu kako bi što više igrao.

Iako Cufre i Sammir još ne rade isto što i ostatak momčadi, u klubu uvjeravaju da će s njima sve biti u redu i da svi igrači putuju u Tursku (u petak u podne) na drugi dio priprema.

Pojavila se i sumnja u Sammirovu ozljedu, iako za to baš i nema opravdanih razloga. Navodno ga 'zateže' jer bi želio otići, osigurati si egzistenciju. No, plavi su letvicu postavili visoko, cijena je 12 milijuna eura.

A zasad je stigla samo jedna konkretna ponuda, iz Rusije za 6,5 milijuna eura. No, u priče o simulacijama sumnjamo, Halilhodžić je već rekao da bi takve ucjene igrača odvele u juniorsku momčad, a ne u transfer.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.