prijevara

Uzalud lizali: Djelatnik Frikoma namjestio si dobitke nagradne igre

Foto: AFP/Pixsell
Uzalud lizali: Djelatnik Frikoma namjestio si dobitke nagradne igre
10.04.2012.
u 17:55
Darko R. (29) iz Beograda protupravno prisvojio džip Hummer, prvu novčanu nagradu od 202.000 eura i više novčanih nagrada od 2.000 eura, kao i veći broj mobilnih telefona ukupne vrijednosti iznad 260.000 eura
Pogledaj originalni članak

Darko R. (29) iz Beograda uhićen je u nastavku policijske akcije suzbijanja prijevara u organizaciji nagradnih igara, piše Blic.

Osumnjičeni Darko R., radeći kao kao asistent marketinga u poduzeću Frikom, koristeći sa sudionicima prijevare poslovne tajne koje su mu bile povjerene u realizaciji nagradne igre "Pažljivo ližite", protupravno je prisvojio džip Hummer, prvu novčanu nagradu od 202.000 eura i više novčanih nagrada od 2.000 eura, kao i veći broj mobilnih telefona ukupne vrijednosti iznad 260.000 eura.

U razdoblju od 15. do 19. svibnja 2008. godine obavještavao je ostale osumnjičene, njih šestero, na kojem će prodajnom mjestu biti sladoledi koji donose nagradu te što moraju kazati u Frikomu prilikom prijave dobitka kako bi mogli podići nagradu. Nakon što bi preuzeli nagrade, osumnjičeni su dobitke predavali Darku R.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.