SPORAZUM

U Posavskoj županiji dva HDZ-a formiraju vlast

Foto: VL FOTO
U Posavskoj županiji dva HDZ-a formiraju vlast
13.01.2011.
u 13:01
Iako su iz posavskoga HDZ-a 1990 dosad tvrdili da ne prihvaćaju sporazum, predsjednik toga HDZ-a Pejo Damjanović kazao je poslije sastanka kako su sve prepreke otklonjene
Pogledaj originalni članak

"Ne postoji više ni jedno pitanje koje može na bilo koji način destabilizirati sporazum koji smo doktor Ljubić i ja potpisali prije dva mjeseca", kazao je sinoć u Orašju nakon sastanka s čelnicima županijskih organizacija HDZ-a BiH i HDZ-a 1990 Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH.
 
Na sastanku je bio i predsjednik HDZ-a 1990 Božo Ljubić, koji je također potvrdio da su dva HDZ-a u Posavini postigla sporazum i stvorila sve preduvjete za formiranje vlasti.
 
Iako su iz posavskoga HDZ-a 1990 dosad tvrdili da ne prihvaćaju sporazum, predsjednik toga HDZ-a Pejo Damjanović kazao je poslije sastanka: "Sporazum je već ranije postignut. Sastali smo se ovdje da vidimo što su nam zajedničke točke i što nam je zajednički raditi".

Neslužbeno se doznaje kako se čeka formiranje vlasti na višim razinama, pa da će se nakon toga ići i na ustroj vlasti u Županiji posavskoj.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.