Grude

Svojom “Školskom TV” Gruđani su osvojili treće mjesto

Foto: VL FOTO
Svojom “Školskom TV” Gruđani su osvojili treće mjesto
27.01.2012.
u 10:43
Školska TV postigla je neočekivanu popularnost među ostalim projektima. Učenici su upoznali nove i zanimljive učenike ostalih škola
Pogledaj originalni članak

Projekt grudskih osnovnoškolaca “Školska tv”, koji smo nedavno spominjali kao jedan od 10 projekata koji je ušao među najbolje u BiH, osvojio je konačno 3. mjesto. Djevojke koje su uz profesora Mišu Pušića odradile najveći dio posla, Viktorija Ćorluka i Jana Leko, sretne su što je projekt Školska.tv, koji je ujedno i jedini projekt osnovnoškolaca među najboljima, privukao toliko pažnje među mnogima u Sarajevu.

- Školska TV postigla je neočekivanu popularnost među ostalim projektima. Upoznali nove i zanimljive učenike ostalih škola koji također imaju odlične projekte. Poslije prezentacija FOP projekata podijelili smo se u grupe u kojima smo pričali o problemima mladih u lokalnim zajednicama gdje smo upoznali mnoge učenika iz škola koje imaju slične probleme, poput: pasivnosti učenika, nedovoljnog druženja nastavnika i učenika, smanjen volonterizam. Također su nam objasnile da je cilj izrade FOP - ovih projekata bio rješavanje svakidašnjih problema koji okružuju omladinu.

- Najzanimljiviji dio bio je izrada FOP projekata gdje je OŠ Grude dobila čestitke na ideji koju smo predstavili novoj generaciji multiplikatora. Prezentacija je prošla jako dobro i naš multiplikator, koji nam je pomagao u grupi, rekao je da bi taj projekt mogao uspjeti, a ako želimo da uspije prvo moramo poslati aplikaciju projekta i čekati potvrdu SHL-a. Ukoliko nam ta njemačka fondacija to odobri, krećemo s radom na projektu pod nazivom ‘’ Bratske škole ‘’.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.