SVI PRIČAJU O TOME

VIDEO Trump zamolio suprugu da se nasmije, a njezina reakcija sada je viralni hit

Foto: TOM BRENNER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Foto: TOM BRENNER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.06.2020.
u 13:46
Već dugo se priča o tome kako odnosi između Trumpa i njegove supruge nisu idealni i to najviše zbog ovakvih reakcija Melanije Trump.
Pogledaj originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump sa suprugom Melanijom posjetio je Nacionalno svetište svetog Ivana Pavla II. u Washingtonu. Ovo njihovo pojavljivanje u javnosti zbog jedne Melanijine reakcije odmah je postalo viralni hit. Dok su pozirali fotografima Melania je nosila sunčane naočale i bilo je jako ozbiljna dok se Trump nervozno smješka.

U jednom trenutku sugerirao je svojoj supruzi da se i ona malo nasmije, a način na koji je ona pokušala nabaciti osmijeh dobro je nasmijao korisnike interneta. Melania se nervozno nasmijala, a to nije bio prvi put da Trumpova supruga ovako reagira kada je suprug zamoli da u javnosti bude dobre volje.

Zadnji put je sličnu reakciju imala kada su američki mediji pisalo o navodnoj nevjeri predsjednika Amerika. Kada su se ti napisi pojavili Trump i Melanija zajedno su se pojavili u javnosti i kada je Trump pokušao primiti njezinu ruku ona se odmaknula od njega, a ta situacija ponovila se još nekoliko puta kasnije.

Otkako je Trump došao u Bijelu kuću šuška se kako par ima bračnih problema te da spavaju u odvojenim sobama i da se niti ne viđaju svaki dan. Javnost je sve više počela vjerovati tim pričama nakon ovakvih Melanijinih reakcija.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.