NEVJEROJATNE SCENE

VIDEO Majka bacila dijete s balkona, a onda se dogodilo nešto od čega zastaje dah

10.07.2020.
u 08:48
- Reagirao sam instinktivno, nisam puno razmišljao. Znam hvatati, naučio sam to u footballu - rekao je Blanks za američke medije.
Pogledaj originalni članak

Phillip Blanks, nekadašnji hvatač u američkom nogometu, uhvatio je dijete koje je majka bacila s balkona zgrade u požaru.

Majka je bila primorana baciti trogodišnjeg sina s balkona zgrade koju je gutao požar. Srećom, Blanks je uhvatio dječaka.

- Reagirao sam instinktivno, nisam puno razmišljao. Znam hvatati, naučio sam to u footballu - rekao je Blanks za američke medije.

Blanks je igrao football na sveučilištu Southern California.

- Dječak se u zraku okretao poput propelera. Dao sam sve od sebe. Čovjek je stajao do mene, ali je izgledalo da ga neće uhvatiti. Stoga sam zakoračio i samo ga želio spasiti dječaka - rekao je.

Dječak je spašen, ali njegova 30-godišnja majka nažalost nije preživjela požar. Američki mediji pišu da je ozlijeđena i osmogodišnja djevojka, dječakova sestra.

- Ona je pravi heroj ove priče. Dala je najveću žrtvu kako bi spasila svoje dijete - rekao je Phillip Blanks. A ova je priča izazvala puno pozornosti u američkim medijima pa je Blanks gostovao u mnogim emisijama i ispričao što se dogodilo.

- Ljudi su vikali 'gore su djeca'. Uhvatio sam dječaka, ali je pri tome ozlijedio stopalo. No, najvažnije je što mu glava nije ozlijeđena - rekao je Blanks. Blanks je bio vojnik i kaže da mu je to puno pomoglo.

- Tamo sam naučio da uvijek budem na oprezu i da budem discipliniran - rekao je Blanks koji je bos istrčao iz stana kada je vidio da zgrada gori.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.