moguće curenje plina

U velikom požaru u Zaprešiću tri su kuće uništene

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
U velikom požaru u Zaprešiću tri su kuće uništene
02.09.2022.
u 08:02
Pogledaj originalni članak

Sinoć oko 22 sata buknuo je požar u Zaprešiću. Planule su četiri kuće u nizu, a tri su sasvim uništene. Požar je ugašen, a zbog velike količine drvne građe vatrogasci su cijelu noć namakali požarište. 

Tek će policijski očevid utvrditi uzrok, no neslužbeno se doznaje da bi to moglo biti curenje plina.

Nitko nije ozlijeđen jer su stanari uspjeli na vrijeme napustiti svoje domove. Kada je požar primijećen građani su izašli ispred kuća. Primijetili su dim u garaži i vatru na krovu kuće, javlja HRT.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Zaprešića Željko Barun sinoć je rekao kako su dojavu o požaru zaprimili u 21 sat i 47 minuta te u roku minute izašli na teren s dva vozila i šest vatrogasaca.

- Bila je velika buktinja, na pola puta smo vidjeli žuti plamen i veliki gusti crni dim. Nema nastradalih. Ukupno je na terenu požar gasio 21 vatrogasac. Ovo će biti neprospavana noć za zaprešićke vatrogasce. Požar je dolazio iz garaže, vidio se crni gusti dim, ali krovište je bilo u velikom plamenu. Najbitnije je zaštititi okolne objekte jer se požar brzo širi. Do našeg dolaska, svi stanari su se evakuirali, ali svejedno smo morali ući u svaki objekt kako bi pretražili jer nikad ne znate što se unutra može zateći, rekao je.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.