na Twitteru

Trump izvrijeđao košarkašku zvijezdu

Trump izvrijeđao košarkašku zvijezdu
04.08.2018.
u 18:52
Pogledaj originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump napao je na Twitteru američku košarkašku zvijezdu LeBrona Jamesa koji ga je kritizirao na CNN-u.

“LeBrona Jamesa je upravo intervjuirao najgluplji čovjek na televiziji Don Lemon. Uz njega je i LeBron ispao pametan, što nije lako za izvesti. Ja volim Mikea”, napisao je Donald Trump aludirajući u posljednjoj rečenici na drugu košarkašku legendu Michaela Jordana s kojim prozvanog sportaša često uspoređuju, prenosi Imdex.hr. 

Kandidirao bi se za predsjednika samo kad bi bio jedini oponent Trumpu

U samom intervjuu James se nije toliko osvrtao na Donalda Trumpa, tek je pred kraj kad ga je voditelj upitao bi li se kandidirao za predsjednika u slučaju da je jedini protukandidat sadašnjem predsjedniku, odgovorio: “U tom slučaju možda.” Drugom prilikom voditelj ga je upitao što bi rekao predsjedniku Trumpu da sjedi nasuprot njemu, a slavni košarkaš je odgovorio: “Nikad ne bih sjedio nasuprot njemu.”

Ovo nije prvi put da James kritizira Trumpa

No u prošlosti James je kritički pisao i govorio o Trumpu. Prošle godine nakon rasnog nasilja u Virginiji na svom je Twitteru napisao: “Mržnja je oduvijek postojala u Americi. To znamo, no Donald Trump ju je upravo ponovo učinio modernom.”

U jeku istih događaja nazvao ga je i “takozvanim predsjednikom” te je jednom i izjavio da ne bi išao na ceremoniju u Bijelu kuću u slučaju da njegova momčad osvoji prvenstvo.

Podržao Hillary Clinton

Tijekom predizborne kampanje James, koji je upravo potpisao ugovor za L.A. Lakerse, podržao je Hillary Clinton u svojoj rodnoj državi Ohio, koja je jedna od odlučujućih kad je riječ o izborima.

Trump je svoju objavu napisao uoči posjeta Ohiju, gdje će danas održati miting pod nazivom "Make America Great Again".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.