na Twitteru

Trump izvrijeđao košarkašku zvijezdu

04.08.2018.
u 18:52

Američki predsjednik Donald Trump napao je na Twitteru američku košarkašku zvijezdu LeBrona Jamesa koji ga je kritizirao na CNN-u.

“LeBrona Jamesa je upravo intervjuirao najgluplji čovjek na televiziji Don Lemon. Uz njega je i LeBron ispao pametan, što nije lako za izvesti. Ja volim Mikea”, napisao je Donald Trump aludirajući u posljednjoj rečenici na drugu košarkašku legendu Michaela Jordana s kojim prozvanog sportaša često uspoređuju, prenosi Imdex.hr. 

Kandidirao bi se za predsjednika samo kad bi bio jedini oponent Trumpu

U samom intervjuu James se nije toliko osvrtao na Donalda Trumpa, tek je pred kraj kad ga je voditelj upitao bi li se kandidirao za predsjednika u slučaju da je jedini protukandidat sadašnjem predsjedniku, odgovorio: “U tom slučaju možda.” Drugom prilikom voditelj ga je upitao što bi rekao predsjedniku Trumpu da sjedi nasuprot njemu, a slavni košarkaš je odgovorio: “Nikad ne bih sjedio nasuprot njemu.”

Ovo nije prvi put da James kritizira Trumpa

No u prošlosti James je kritički pisao i govorio o Trumpu. Prošle godine nakon rasnog nasilja u Virginiji na svom je Twitteru napisao: “Mržnja je oduvijek postojala u Americi. To znamo, no Donald Trump ju je upravo ponovo učinio modernom.”

U jeku istih događaja nazvao ga je i “takozvanim predsjednikom” te je jednom i izjavio da ne bi išao na ceremoniju u Bijelu kuću u slučaju da njegova momčad osvoji prvenstvo.

Podržao Hillary Clinton

Tijekom predizborne kampanje James, koji je upravo potpisao ugovor za L.A. Lakerse, podržao je Hillary Clinton u svojoj rodnoj državi Ohio, koja je jedna od odlučujućih kad je riječ o izborima.

Trump je svoju objavu napisao uoči posjeta Ohiju, gdje će danas održati miting pod nazivom "Make America Great Again".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?