STRAVIČAN ZLOČIN

Roditelje petero djece pronašli u Mercedesu, na retrovizor bile obješene boksačke rukavice

Foto: Screenshot
Roditelje petero djece pronašli u Mercedesu, na retrovizor bile obješene boksačke rukavice
17.04.2017.
u 16:15
Pogledaj originalni članak

Slučajni prolaznik u nizozemskom Middelburgu pronašao je bračni par  Srbije, upucane u mercedesu o čiji su retrovizor bile obješene boksačke rukavice.

Kako prenosi Blic, muškarca (43) i ženu (39), roditelje petoro djece, pronašla je u četvrtak oko 9.30 sati, slučajna prolaznica.

Tijela bračnog para Čikarić nalazila su se u automobilu, dok su o retrovizor njihovog Mercedesa bile obješene boksačke rukavice. Nedaleko od automobila pronađena je i puška. Očevid je završen tek u petak, 2:30 poslije ponoći. Mjesto zločina je u potrazi za bilo kakvim tragovima  nadlijetao i helikopter.

Policija nije htjela objaviti nikakve detalje, osim kako je za sada utvrđeno da su se muž i žena sastali u srijedu uvečer, kada su se uputili u šumu. Za sada se ne isključuje mogućnost da je par ubijen i opljačkan. Tijela su pronađena  oko devet kilometara od njihovog doma u nizozemskom gradiću.

Policija je obavijestila socijalne radnike koji su u njihovoj kući pronašli njihovo petoro dece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, koje su smjestili u centar za socijalni rad. Bračni par je otprije poznat policiji koja je često morala intervenirati zbog svađa, a  muškarac je dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne.

Magdalena Krekelins (72), koja već 25 godina kampira u šumi gdje je pronašla tijela, vidjela ih je kako dolaze. “Između 6 sati i ponoći putem je prošao automobil. Pomislila sam da je riječ o ljubavnom paru, pa nisam obratila pažnju. Nakon što sam saznala šta se dogodilo ne osjećam se sigurno”, ispričala je.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.