U MAKEDONIJI

Porodila se tijekom izleta pa dijete bacila u kantu za smeće

Porodila se tijekom izleta pa dijete bacila u kantu za smeće
13.05.2016.
u 18:24
Pogledaj originalni članak

Dvadesettrogodišnja studentica iz Skoplja T. I. porodila se tijekom apsolventskog putovanja na graničnom prijelazu Tabanovci, na sjeveru Makedonije. Nakon poroda novorođenče je bacila u kantu za smeće i potom nastavila putovanje.

Istraga koju je provela makedonska policija pokazala je da je studentica bila u sedmom ili osmom mjesecu trudnoće.

“Porođaj se dogodio dok je studentica bila u toaletu. Nakon porođaja studentica je uzela novorođenče i stavila ga u kantu za smeće. Nakon toga vratila se u autobus i nastavila putovanje”, priopćio je makedonski  MUP-a a prenosi agencija Anadolija.

Pronašli tijelo u kanti za smeće

Zaposlenici na graničnom prijelazu Tabanovci su pronašli tijelo novorođenčeta u kanti za smeće, nakon čega su to prijavili policiji. Nakon provedene istrage, policija je kontaktirala organizatore putovanja koji su došli do studentice koja je 30. ožujka ove godine pregledana u jednoj ginekološkoj klinici u Pragu gdje joj je pružena pomoć.

Po završetku putovanja, 18. travnja, policijski službenici priveli su studenticu T. I. na graničnom prijelazu na ulazu u Makedoniju nakon čega je podvrgnuta dodatnom medicinskom vještačenju.

Dijete bi preživjelo

Tijekom istrage je utvrđeno da bi novorođenče preživjelo da je rođeno u odgovarajućim bolničkim uvjetima.

Protiv 23-godišnje studentice T. I. podnesena je prijava zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva djeteta pri porođaju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.