Hrvatski premijer

Plenković: Pratimo situaciju, kontrolirat ćemo stvari na granici

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
20.06.2020.
u 13:57
„U nekim od zemalja našeg okruženja povećan je broj zaraženih. Intenzivno pratimo situaciju, gledamo i situaciju u Hrvatskoj jer smo u zadnja dva dana imali 22 slučaja – što je puno više nego u zadnja tri tjedna zatišja", rekao je Plenković
Pogledaj originalni članak

Premijer Republike Hrvatske i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u subotu kako je zdravstveni sustav u cijelosti pripravan nositi se s eventualno povećanim brojem zaraženih koronavirusom poručivši da će "kontrolirati stvari na granici na učinkovit način".

„U nekim od zemalja našeg okruženja povećan je broj zaraženih. Intenzivno pratimo situaciju, gledamo i situaciju u Hrvatskoj jer smo u zadnja dva dana imali 22 slučaja – što je puno više nego u zadnja tri tjedna zatišja. Smatramo da smo, kao zdravstveni sustav u cijelosti pripravni nositi se s eventualnim brojem povećanih slučajevima zaraženih. Kontrolirati ćemo stvari na granici na učinkovit način, apelirati na sve nas da se ponašamo odgovorno”, odgovorio je Plenković novinarima na pitanje o mogućnosti strožih kontrola na granicama, prenosi Hina. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.