RAZOČARANA MLADENKA

Mladenka objavila fotografiju frizure od 100 dolara: Evo što sam dobila

Foto: Getty Images
Mladenka objavila fotografiju frizure od 100 dolara: Evo što sam dobila
05.02.2019.
u 08:23
Ova mladenka iz SAD-a nije išla na probnu frizuru, kako to mnoge mladenke rade, zbog čega je zasigurno požalila.
Pogledaj originalni članak

Mladenkama je dan vjenčanja jedan od najuzbudljivijih u životu i nadaju se da će sve biti baš onako kako su zamišljale i organizirale. No, ponekada neke stvari izmaknu kontroli, posebice kada ovise o drugim osobama.  

Jedna je mladenka doživjela razočaranje svojom svečanom frizurom za koju je frizerka tražila 100 američkih dolara. Na Facebooku, u grupi u kojoj Australke objavljuju sramotne situacije s vjenčanja, objavila je fotografiju frizure kakvu je željela i one koju je dobila, piše Daily Mail.. Razlika je i više nego očita. Osim toga, ukosnice su stršale iz kose i bile itekako vidljive.  

Foto: Facebook

Ova mladenka iz SAD-a nije išla na probnu frizuru, kako to mnoge mladenke rade, zbog čega je zasigurno požalila.  Nakon njene objave javile su se i druge mladenke koje su objavile svoje fotografije "loših" frizura, a napisale su i kako se nadaju da nije platila tu frizuru, odnosno, da je dobila novce natrag. 

Jedna je napisala da je lijepo da se djeca igraju i odrade neke uloge na vjenčanju, no nije dobra ideja djeci dati da slažu vjenčane frizure, aludirajući na "profesionalizam" frizera.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.