NOVE NAPETOSTI

Medvedev tvrdi: 'Njemačka se priprema za rat s Rusijom'

Medvedev tvrdi: 'Njemačka se priprema za rat s Rusijom'
03.03.2024.
u 17:04
Tvrdeći da nitko ne zna je li njemački kancelar Olaf Scholz bio upoznat s tim razgovorima, Medvedev je ustvrdio da u povijesti ima mnogo primjera kako je vojska mogla odlučiti ili potaknuti početak ratova u ime civilnih vladara
Pogledaj originalni članak

Zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti, Dmitrij Medvedev je javno komentirao procurjeli audiozapis razgovora njemačkih zrakoplovnih dužnosnika o mogućnosti uništenja Krimskog mosta kao gesta podrške Ukrajini

Medvedev je na svojim društvenim profilima komentirao procurjeli audiozapis razgovora njemačkih zrakoplovnih dužnosnika o mogućnosti uništenja Krimskog mosta raketama "Taurus" kao gesta podrške Ukrajini.

Tvrdeći da nitko ne zna je li njemački kancelar Olaf Scholz bio upoznat s tim razgovorima, Medvedev je ustvrdio da u povijesti ima mnogo primjera kako je vojska mogla odlučiti ili potaknuti početak ratova u ime civilnih vladara, čak i ako oni nisu bili upoznati ili dali takav nalog, piše Anadolu.

“Doći će kod Scholza i reći: gospodine kancelaru, u Ukrajini je oboren projektil. Sudeći po vrsti i ruti, letio je za Berlin. Što će Scholz odgovoriti? Prilično jasno. Stoga su pokušaji časnika Bundeswehra (Njemačkih oružanih snaga) da svoje govore predstave kao igru ​​raketa i tenkova zlonamjerna laž. Njemačka se sprema za rat s Rusijom”, izjavio je Medvedev.

Margarita Simonyan, glavna urednica Russia Today (RT), objavila je 30-minutni audiozapis koji sadrži razgovore visokih dužnosnika njemačkog ratnog zrakoplovstva. Ti dužnosnici raspravljaju o tehničkoj sposobnosti projektila Taurus da unište Krimski most, koji je izgrađen od strane Rusije na Krimskom poluotoku, koji je nezakonito pripojen.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.