KUPCI SU MUŠKARCI

Majka otkrila unosan, no neobičan posao: To je pravi rudnik zlata, postala sam ovisna

Foto: Facebook
Majka otkrila unosan, no neobičan posao: To je pravi rudnik zlata, postala sam ovisna
02.03.2018.
u 13:54
Ova mlada majka dnevno proizvodi oko dvije litre mlijeka, no njezinom sinu nije potrebno toliko pa ga je počela prodavati
Pogledaj originalni članak

Rafaela Lamprou, 24-godišnja majka s Cipra otkrila je novi, no vrlo neobičan izbor zarade. 

Ona je, naime, prije sedam mjeseci radila sina Anjela kojeg doji, no s obzirom na to da proizvodi puno mlijeka, počela se i izdajati. Kako se izdojeno mlijeko sve više nakupljalo, preko interneta je potražila majke kojima bi donirala mlijeko, no onda su muškarci pokazali neočekivani interes.

Ova mlada majka dnevno proizvodi oko dvije litre mlijeka, što je previše za njezinog sina, pa ostatak mlijeka skladišti u zamrzivač. Kako više nije znala što bi s tolikim mlijekom počela ga je donirati majkama koje se bore s dojenjem. No, onda su joj se počeli javljati i muškarci. Neki tvrde kako im je majčino mlijeko potrebno zbog jačanja mišića jer su na strogoj bodybuilderskoj prehrani, dok drugi očito imaju samo fetiš na to.

Sve u svemu, 24-godišnjakinja je odlučila pokrenuti vlastiti biznis te prodavati svoje mlijeko preko interneta. Trideset mililitara sada naplaćuje jedan euro, a dosad je prodala 500 litara mlijeka te zaradila preko 5000 eura.

– Ne znam što ti svi muškarci rade s mlijekom. Kažu da je dobro za njihovo tijelo. U početku je bilo malo čudno, no otvorenog sam uma – priča Rafaela.

Koliko će dugo biti u biznisu, ne zna, no tvrdi kako ima potporu supruga te da je postala pomalo ovisna. Pokrenula je i Facebook grupu preko koji pronalazi kupce te izbjegava one koji se 'čudno' ponašaju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LO
l.o.p.i.n.e
13:58 03.03.2018.

OMG,je li joj palo na pamet da pravi sir,koja glupost majko mila,,