UŽAS NA KOLODVORU

Hrvata u Njemačkoj zakačio vlak i vukao ga nekoliko metara, svi su ostali u šoku

Foto: Pixabay/ilustracija
Hrvata u Njemačkoj zakačio vlak i vukao ga nekoliko metara, svi su ostali u šoku
07.07.2023.
u 07:31
Hrvatski državljanin prvo je sjeo na rub perona. Zaposlenik Deutsche Bahna razgovarao je s njim osobom i zamolio ga da odmah napusti opasno područje
Pogledaj originalni članak

U subotu, 1. srpnja 2023., oko 19.40 sati, službenik Njemačke željeznice (Deutsche Bahn) obavijestio je Inspektorat savezne policije Magdeburga (Saska-Anhalt) o nesreći na peronu dva na glavnom kolodvoru u Magdeburgu. Na mjesto događaja odmah je izašla patrola koja je obaviještena, a naknadne policijske mjere podržale su i ostale hitne službe, rečeno je iz policije.

Prema prvim saznanjima, hrvatski državljanin prvo je sjeo na rub perona i klatio se po pruzi. Zaposlenik Deutsche Bahna razgovarao je s njim osobom i zamolio ga da odmah napusti opasno područje. Odjednom je 42-godišnjak skočio na tračnice te se ponovnim skokom pokušao vratiti na peron prije nego je nadolazeći vlak ušao u željeznički kolodvor, javlja Fenix Magazin.

Međutim, izgubio je ravnotežu, i pao između perona i vlaka. Vlak ga je zakačio i vukao ga nekoliko metara. Hrabri putnici su se snašli u situaciji i izvukli tog čovjeka iz opasne zone. Bio je pri svijesti i reagirao je.

Savezni policajci koji su stigli na mjesto događaja odmah su pozvali Hitnu pomoć.

Nakon ukazane prve pomoći, ozlijeđeni muškarac je prebačen u obližnju bolnicu na daljnju medicinsku skrb. Savezna policija još jednom upozorava građane da su ovakve neodgovorne radnje opasne po život.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.