priča koja je dirnula intenet

Glumac pozvao staricu da posljednje dane provede s njim

Glumac pozvao staricu da posljednje dane provede s njim
29.01.2017.
u 11:45
Pogledaj originalni članak

Glumac (31) i njegova 89-godišnja susjeda inspiriraju svijet nakon što ju je pozvao da svoje zadnje dane provede s njim, prenosi Index.hr

Chris Salvatore i Norma Cook upoznali su se kad je glumac uselio pored nje prije četiri godine, a vrlo brzo postali su bliski. Cook je odbila kemoterapiju i njezino zdravlje pada te se više ne može za sebe brinuti sama. Kako nema blisku obitelj u državi, Salvatore ju je odlučio pozvati u svoj stan da ne bi bila prisiljena živjeti u staračkom domu, piše TheLadBible.

"Poklanjam joj dobrih zadnjih nekoliko mjeseci, da može otići u miru", rekao je glumac za People otkrivši da mu je često mahala s prozora prije nego joj se odlučio predstaviti. Cook ga danas naziva "unukom kojeg nikad nije imala."

"Taj dan kad sam ušao u njezin stan i pričao s njom licu u lice, taj dan mi je promijenio život zauvijek", govori Salvatore koji je starici pomagao i vožnjom kod doktora, u banku i gdje god bi trebala.

Povremeno je fotke s Normom objavljivao na Instagramu pod hashtagom #MyNeighborNorma te se priča brzo proširila internetom. Posljednjih nekoliko mjeseci Norma je nekoliko puta završila u bolnici, a Salvatore je pokrenuo i Go Fund Me kampanju kako bi joj platio kućnu njegu te prikupio više od 30 tisuća dolara samo u prvih 24 sata, a dosad je prikupljeno 70 tisuća.

Kad je napustila bolnicu, Norma se uselila kod Salvatorea, a kad on radi, za nju se brinu skrbnici plaćeni sredstvima koje su donirali korisnici društvenih mreža oduševljeni neobičnim prijateljstvom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.