INTERVJU: Predsjednik Lige Hercegovine

Zeljko: Lige mjesnih zajednica veliki su projekt koji će rasti

Zeljko: Lige mjesnih zajednica veliki su projekt koji će rasti
27.08.2017.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Ivan Zeljko je predsjednik Sportske udruge Liga Hercegovine, udruge koja se bavi organizacijom završnog turnira popularnih liga mjesnih zajednica. Zeljko je asistent na Studiju fizičke kulture na Sveučilištu u Mostaru, na predmetu nogomet i futsal, i sam je bivši nogometaš te predsjednik Sportskog saveza Širokog Brijega. U kratkom razgovoru za Večernji list je govorio o glavnoj hercegovačkoj ljetnoj zanimaciji.

Spuštena je zavjesa na još jednu sezonu Lige Hercegovine. Završni turnir u Klancu donio je odličan mali nogomet. Koliko ste vi, kao organizatori, zadovoljni ovogodišnjom sezonom?

- Cijela sezona Malonogometne lige mjesnih zajednica bila je uistinu odlična, uzbudljiva i na visokoj razini u svim gradovima i općinama u kojima se igrala diljem Hercegovine. Svi mi iz organizacije završnog turnira više smo nego zadovoljni cijelom sezonom. Smatramo kako je i ova sezona bila korak naprijed u svim gradovima i općinama. To je taj odjek koji imamo iz 10 mjesta u kojima su se ova natjecanja provodila.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.