u prodaji 3.300 karata

U ponedjeljak počinje prodaja ulaznica za rukometnu utakmicu BiH – Finska

U ponedjeljak počinje prodaja ulaznica za rukometnu utakmicu BiH – Finska
17.03.2019.
u 18:23
Pogledaj originalni članak

Za susret 4. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo rukometaša 2020. godine u grupi 5, između reprezentacija BiH i Finske, koji se igra 14. travnja u Tuzli, tiskano je 3.520 ulaznica, od kojih će u prodaju biti stavljeno 3.300 karata.

Prema riječima predsjednika RS TK, Alije Hasića, prodaja ulaznica počet će u ponedjeljak, 18. ožujka, na dvije lokacije u Tuzli (CD Mido Shop i ured RS TK u Mejdanu), te putem portala kupikartu.ba.

-  Važna informacija za javnost je da će ulaznice prodavati po cijeni od 10 KM i da su sve numerirane, što je prvi put da će vlasnici karata točno znati gdje im je mjesto u dvorani Mejdan – kazao je Hasić za Fenu.

Reprezentacija BiH prije susreta u Tuzli sastat će se s Finskom 11. travnja u mjestu Vantaa, dan poslije stižu u Tuzlu, a u nedjelju, 14. travnja, igrat će uzvratnu utakmicu s Fincima (17 sati).

Na ljestvici Grupe 5 trenutno vodi Češka sa 4 boda, Bjelorusija i BiH imaju po dva, dok je Finska bez bodova. 

Izabranici Bilala Šumana pobijedili su Bjelorusiju u gostima (30:29), dok su u Tuzli poraženi od Češke (20:25).

Na EP 2020. godine, koje se igra u Norveškoj, Švedskoj i Austriji, plasirat će se dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe i četiri najbolje trećeplasirane od osam kvalifikacijskih grupa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.