traži zabranu prilaska

Teniski as postao voajer, bivša u panici: 'U strahu sam jer ima moje gole snimke'

Teniski as postao voajer, bivša u panici: 'U strahu sam jer ima moje gole snimke'
14.12.2023.
u 07:25
Pogledaj originalni članak

Bivša djevojka nekadašnje argentinske teniske zvijezde Davida Nalbandiana (41) zatražila je od suca da zvijezdi odredi zabranu prilaska. Naime, 30-godišnja manekenka Araceli Torrado pojavila se na sudu kako bi dala potvrdu za svoju tužbu u kojoj kaže da ju je uznemiravao i uhodio. Osim toga, Araceli je zatražila da mu se zaplijene i elektronički uređaji koje je poskrivećki instalirao u kući koju je za nju iznajmio u Buenos Airesu. Skrivenu kameru je pronašla u klimi koja je postavljena u njezinoj spavaćoj sobi. Sudu je također predala snimku na kojoj njezin brat u šoku otkriva kameru u klimi, a tu je i navodno priznanje tenisača putem društvene mreže WhatsApp kako je upravo on instalirao tu kameru.

Kada je manekenkin brat došao u njezin stan, navodno je primijetio čudan odsjaj unutar zračnog otvora prije nego što je skinuo poklopac i pronašao kameru. Brineta je izjavila kako je osjetila paniku kada je shvatila da bi tenisač mogao imati njezine nage snimke na svom mobilnom telefonu. - Dobar je korak to što mogu razgovarati s vama i iznijeti svoju stranu priče. Čekala sam na ovaj trenutak mjesecima, jer sam žalbu podnijela polovicom godine. Osjećam olakšanje jer znam da je ovo postalo javno i da me pravosudni sustav poslušao - rekla je Araceli pa dodala:

- Nalbandian me snimao dovoljno dugo da ima snimke i fotografije na kojima sam gola, kao i druge privatne trenutke koji uključuju mene, moju obitelj i moje prijatelje. Osjećam paniku i tjeskobu zbog toga što bi ih mogao imati na svom mobitelu ili u aplikaciji. Želim sudski nalog za zapljenu njegovih elektroničkih uređaja - kazala je. Podsjetimo, Nalbandian je bio jedn od elitnih teniskih zvijezda 2000-tih godina, a u ožujku 2006. završio je čak na trećem mjestu ATP ljestvice. Stigao je barem jednom do polufinala na ostala tri Grand Slama. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.