NBA liga

Teletović postigao 13 poena u porazu Sunsa, povratak Nurkića nakon duge stanke

Teletović postigao 13 poena u porazu Sunsa, povratak Nurkića nakon duge stanke
04.01.2016.
u 07:00
Kapetan bh. reprezentacije je za 27 minuta igre postigao 13 poena uz dva skoka i dvije asistencije
Pogledaj originalni članak

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić vratio se na parket nakon višemjesečne stanke na koju je bio primoran uzeti zbog ozljede. Jusuf Nurkić se oporavio nakon operacije koljena i u svom prvom nastupu nakon osam mjeseci odigrao pet minuta za Denver koji je poražen na gostovanju kod najboljeg tima u ligi, Golden State Warriorsa sa 111:108.

Jusuf Nurkić je imao skroman učinak, postigao tri poena uz dva skoka. Najučinkovitiji u dresu Denvera bio je košarkaš Danilo Gallinari sa 24 poena, dok je Will Barton ubacio 21 poen uz 13 skokova. Domaći sastav su do 31. pobjede vodili Draymond Green s "triple-double" učinkom od 29 poena, 17 skokova i 14 asistencija, te Klay Thompson s 26 poena.

Phoenix Sunsi su poraženi u gostima od momčadi Sacramento Kingsa rezultatom 142:119, a solidnu igru pružio je košarkaški bh. reprezentativac Mirza Teletović.

Kapetan bh. reprezentacije je za 27 minuta igre postigao 13 poena uz dva skoka i dvije asistencije. Brandon Knight s 23 i Devin Booker s 21 poenom bili su najučinkovitiji kod Sunsa, dok su Kingse predvodili Demarcus Cousins s 32 i Darren Collison s 21 poenom te Rajon Rondo s "double-double" učinkom od 15 poena i 15 asistencija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.