PREDSJEDNIK HNS-A

Šuker: Real je pobijedio jer je bolje upravljao loptom

Foto: Reuters
Šuker: Real je pobijedio jer je bolje upravljao loptom
29.05.2016.
u 10:26
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, čiji su bivši klubovi Real Madrid i Sevilla osvojili ove sezone eurokupove, rekao je kako u životu treba znati izabrati momčadi, te je izrazio zadovoljstvo trijumfom Reala u Ligi prvaka.

"Žao mi je Atletica, no kao bivši igrač Reala navijao sam za "kraljeve". Prije toga je Sevilla osvojila Europsku ligu, tako da u životu treba znati izabrati momčadi koje će otići daleko", rekao je Šuker za španjolsku televizijsku postaju Antena 3.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije igrao je za Sevillu od 1991. do 1996., a za Real Madrid od 1996. do 1999. godine. Sevilla je nedavno u finalu Europske lige pobijedila sa 3-1 Liverpool, a u subotu navečer je Real osvojio LP.

"Bila je to pobjeda izborena na penale, no nije bitno kako je izborena. Važno je da je Real odigrao veliku utakmicu. Bale je igrao jako dobro, a Sergio Ramos je zabio golčinu. Vidjelo se kako Real bolje upravlja loptom a gotovo uvijek, u 98 od 100 utakmica, pobjedi momčad koja bolje upravlja loptom", rekao je Šuker i dodao: "Neka dio Madrida sada uživa, a Atletico neka digne glavu jer je dao sve od sebe".

Šuker je 1998. godine osvojio Ligu prvaka s Realom nakon pobjede od 1-0 nad Juventusom.

"Repliku tog pehara čuvam doma, kao i Zlatnu kopačku i ostale trofeje. To je specijalni salon za titule koje sam osvojio", rekao je.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.