Debi u dresu Zrinjskog

Sabljić zahvalan za ukazano povjerenje

Sabljić zahvalan za ukazano povjerenje
14.09.2021.
u 11:54
Pogledaj originalni članak

Turbulentno je razdoblje iza mladog napadača Zrinjskog Franka Sabljića. Sve je počelo prijateljskom utakmicom koju je seniorski sastav Zrinjskog igrao protiv NK Trnje. Zabio je Franko na tom susretu u posljednjih pola sata tri pogotka, a trener Sergej Jakirović “presreo” ga je na putu prema svlačionici i pozvao ga na treninge prve momčadi, piše Večernji list BiH. U međuvremenu je kao 17-godišnjak potpisao profesionalni ugovor s prvom momčadi, a proteklog je vikenda s nepunih 18 dobio posljednjih 10-ak minuta utakmice Leotar - Zrinjski (0:1).

- Moram biti iskren da me zateklo kada me trener pozvao da uđem u igru. Bio sam neizmjerno sretan. Nekoliko minuta od uzbuđenja nisam bio ni svjestan da sam na terenu. Zagrijavao sam se kao i drugi, vodili smo 1:0 i nije to, po mom mišljenju, bio rezultat kod kojeg se ja realno mogu nadati minutaži. Ipak, trener Jakirović me onda pozvao, rekao mi je da dam maksimum i uveo me u igru. Hvala mu što vjeruje u mene, a debi za svoj klub pamtit ću cijeli život - kazao nam je Sabljić.

Iza mladog napadača je turbulentno razdoblje. Nedavno je debitirao za juniorsku reprezentaciju BiH, a poziv u tu vrstu dobio je isti dan kada mu je preminuo otac.

- Nisam u tim trenucima bio raspoložen za nogomet. Ipak, nekako sam u toj situaciji našao dodatni motiv, to što sam bio na terenu mi je pomoglo. Sretan sam zbog debija u reprezentaciji - dodao je 17-godišnji napadač Zrinjskog.

Njegova momčad u srijedu igra gradski derbi s Veležom, Sabljić se nada pobjedi. Tvrdi kako je sretan što uopće ima priliku trenirati s prvom momčadi, da bi svako uvrštavanje na klupu ili u igru za njega bila velika stvar.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.