Debi u dresu Zrinjskog

Sabljić zahvalan za ukazano povjerenje

14.09.2021.
u 11:54

Turbulentno je razdoblje iza mladog napadača Zrinjskog Franka Sabljića. Sve je počelo prijateljskom utakmicom koju je seniorski sastav Zrinjskog igrao protiv NK Trnje. Zabio je Franko na tom susretu u posljednjih pola sata tri pogotka, a trener Sergej Jakirović “presreo” ga je na putu prema svlačionici i pozvao ga na treninge prve momčadi, piše Večernji list BiH. U međuvremenu je kao 17-godišnjak potpisao profesionalni ugovor s prvom momčadi, a proteklog je vikenda s nepunih 18 dobio posljednjih 10-ak minuta utakmice Leotar - Zrinjski (0:1).

- Moram biti iskren da me zateklo kada me trener pozvao da uđem u igru. Bio sam neizmjerno sretan. Nekoliko minuta od uzbuđenja nisam bio ni svjestan da sam na terenu. Zagrijavao sam se kao i drugi, vodili smo 1:0 i nije to, po mom mišljenju, bio rezultat kod kojeg se ja realno mogu nadati minutaži. Ipak, trener Jakirović me onda pozvao, rekao mi je da dam maksimum i uveo me u igru. Hvala mu što vjeruje u mene, a debi za svoj klub pamtit ću cijeli život - kazao nam je Sabljić.

Iza mladog napadača je turbulentno razdoblje. Nedavno je debitirao za juniorsku reprezentaciju BiH, a poziv u tu vrstu dobio je isti dan kada mu je preminuo otac.

- Nisam u tim trenucima bio raspoložen za nogomet. Ipak, nekako sam u toj situaciji našao dodatni motiv, to što sam bio na terenu mi je pomoglo. Sretan sam zbog debija u reprezentaciji - dodao je 17-godišnji napadač Zrinjskog.

Njegova momčad u srijedu igra gradski derbi s Veležom, Sabljić se nada pobjedi. Tvrdi kako je sretan što uopće ima priliku trenirati s prvom momčadi, da bi svako uvrštavanje na klupu ili u igru za njega bila velika stvar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije