Zrinjski

Razlaz s Barišićem, Govedarica službeno potvrđen

Razlaz s Barišićem, Govedarica službeno potvrđen
12.06.2019.
u 07:13
Pogledaj originalni članak

Miljan Govedarica novo je pojačanje Zrinjskog. Krilni nogometaš potpisao je ugovor na dvije godine, a dolazi iz Zvijezde 09, gdje je prošle sezone odigrao 22 utakmice i postigao 6 golova uz 3 asistencije. Na Govedaricu se računa kao na igrača koji bi trebao pojačati konkurenciju na desnom krilu, vjerojatno se na njega gleda kao na nasljednika Miloša Filipovića.

Velika prilika

- Ovo mi je velika prilika za dodatni iskorak u karijeri. Čast mi je što ću igrati za Zrinjski, koji je već godinama u vrhu Premijer lige BiH i bori se za naslove prvaka. Želim opravdati povjerenje čelnika i nametnuti se treneru u novoj sezoni. Zrinjski očekuju i nastupi u kvalifikacijama za Europsku ligu pa je to dodatni motiv. Igrao sam već europska natjecanja sa Slobodom i sad ću biti u prilici igrati u Europi sa Zrinjskim. Znam kako me očekuje vrlo jaka konkurencija u borbi za mjesto u momčadi, ali ne plašim se izazova. U dobroj sam formi i vjerujem kako ću opravdati očekivanja kako uprave tako i navijača Zrinjskog - rekao je Govedarica.

Osim Zvijezde 09, krilni napadač još je igrao za Slaviju, Olimpik, Slobodu i Donji Srem.

Zrinjski se jučer razišao s Hrvojem Barišićem, kojemu je istekao ugovor. Riječ je o nogometašu koji je u dva navrata osvajao naslove prvaka sa Zrinjskim.

Ostavio dubok trag

Može se reći kako je Barišić ostavio dubok trag u mostarskoj momčadi.

- U prethodne dvije sezone 28-godišnji branič upisao je 67 službenih nastupa i postigao pet pogodaka. HŠK Zrinjski želi Hrvoju puno sreće i uspjeha u nastavku karijere - priopćili su iz mostarskog kluba.

Pripreme Zrinjskog počinju sutra, a do zaključenja ovog broja nije bilo poznato i s kojim trenerom. Posljednjih se dana spominjalo dosta imena potencijalnih kandidata za klupu, ali konkretno se nije ništa dogodilo.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.