njemačka

Pronađeno tijelo bivšeg reprezentativca Obale Slonovače

Pronađeno tijelo bivšeg reprezentativca Obale Slonovače
02.01.2016.
u 21:52
Pogledaj originalni članak

Tijelo koje je u novogodišnjoj noći pronađeno u rijeci Rhine identificirano je u subotu. Utvrđeno je da se radi o nogometašu Steveu Gohouriju, bivšem reprezentativcu Obale Slonovače, javlja Anadolija.

Marcel Flebig, glasnogovornik policije u Duesseldorfu, rekao je da nema indicija da je neka osoba umješana u Gohourijevu smrt.

Tijelo 34-godišnjaka pronađeno je u gradu Krefeldu, sjeverozapadno od Duesseldorfa, a njegov nestanak policiji je prijavljen 12. prosinca.

"Ovo je strašna vijest. Steve je bio osoba puna radosti i života i kao takvog ću ga se sjećati. Suosjećamo s njegovom obitelji, naše misli su s njima", kazao je Max Eberl, sportski direktor Borussie Moenchengladbach.

Gohouri je bio obrambeni nogometaš koji je za Obalu Slonovače igrao u razdoblju od 2006. do 2009. godine. Nosio je dres Borussie Moenchengladbach kojoj je pomogao da se 2008. plasira u Bundesligu. Između ostalih igrao je za Paris Saint Germain, Young Boys, Wigan. Posljednje odredište bio mu je njemački regionalni ligaš TSV Steinbach.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.