GOTOV TRANSFER

Poznati detalji: Evo kad Perišić odlazi u London

Poznati detalji: Evo kad Perišić odlazi u London
29.05.2022.
u 12:41
Pogledaj originalni članak

Hrvatski napadač Ivan Perišić odlazi Spursima. Sljedeće dvije godine (s mogućnošću produžetka) igrat će za Tottenham, informacija je koja se čuje već danima.

Ugledni talijanski novinar, Fabrizio Romano, otišao je i korak dalje. Na svom Twitter profilu objavio je detalje oko transfera.

- Ivan Perišić će sljedeći tjedan biti u Londonu zajedno sa svojim agentima kako bi obavio liječničke pretrage i potpisao ugovor kao novi igrač Tottenhama. Perišić će se pridružiti Spursima na dvije godine, potvrđeno je - napisao je Romano, dodavši da će agenti odrediti točan datum liječničkog pregleda i putovanja. 

Perišić se tako nakon sedam godina u Interu oprašta od kluba s kojim je osvojio jedan Scudetto te Kup i Superkup ove sezone, u kojima je bio glavni faktor Intera. Podsjetimo, u finalu Kupa je ove sezone s dva pogotka u produžecima donio Interu 4:2 pobjedu nad Juventusom. 

Perišić odlazi u Tottenham kao slobodan igrač jer s Interom nije potpisao novi ugovor, a Spursi su nudili znatno bolje uvjete. Inter je jako dugo oklijevao s produženjem Perišićevog ugovora, čak i nekoliko mjeseci, što je vidno razočaralo 33-godišnjeg Omišanina. 

- Znam da se s važnim igračima ne čeka do posljednje minute. To biste trebali znati - rekao je Perišić o upravi kluba nakon spomenutog osvajanja kupa. 

 
 

Za Inter je Perišić ukupno upisao 254 nastupa postignuvši 55 pogodaka, uz 49 asistencija.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.