direktor Jurković najavio

Postavljanje reflektora na stadionu u Gabeli idući cilj

04.02.2018.
u 08:30
Pogledaj originalni članak

Dobro posjećena i sadržajna bila je tradicionalna GOŠK-ova plavo-bijela noć koja je održana u motelu Lav u Gabeli. Tijekom programa okupljenim gostima i uzvanicima obratili su se Andrija Jurković, direktor kluba, Smiljan Vidić, načelnik općine Čapljina, i Tugomir Čuljak, izaslanik Dragana Čovića, predsjedatelja Predsjedništva BiH, pokrovitelja 28. izdanja turnira u Gabeli.

Programski ciljevi

U programu je nastupila folklorna skupina HKUD “Drijeva” iz Gabele, dok se za raspoloženje okupljenih pobrinula grupa Galeb iz Mostara. Andrija Jurković iznio je neke programske ciljeve u radu premijerligaša iz Gabele u razdoblju do idućeg izdanja Memorijala “Andrija Anković”, a to je, prije svega, postavljanje reflektora na stadionu “Perica Pavlović”. Smiljan Vidić, načelnik i supokrovitelj turnira, okupljenima je zaželio dobrodošlicu, a gostujućim klubovima i domaćinu GOŠK-u uspješan nastavak sezone. Tugomir Čuljak, izaslanik Dragana Čovića, u svojem je izlaganju, uz ostalo, primijetio kako je Andrija Anković svojim sportskim i životnim putem povezao Hrvate Hercegovine s Hrvatima u Hrvatskoj i dijaspori, odnosno Njemačkoj gdje je jedno vrijeme igrao. Predstavnici GOŠK-a su Čovićevu izaslaniku na dar uručili umjetničku sliku kao oblik zahvale za pokroviteljstvo.

Bogata nagradna igra

Vrhunac zabave bila je bogata nagradna igra s čak četrdesetak nagrada, a glavni zgoditak - 1000 KM dobio je Oliver Zvonić iz Gabele. Uz protokolarni i zabavni dio te bogat meni, na svoje su došle i pristaše GOŠK-a jer su prvi put bili izloženi dresovi, šalovi, majice, kape i drugi navijački rekviziti koji su se mogli na “licu mjesta” i kupiti. Uglavnom, zabava za oko 400 uzvanika potrajala je do ranih jutarnjih sati, a organizatore svakako nije usrećila kiša koja je neumorno sipila najavljujući blatni završetak 28. memorijala u Gabeli.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.