SUMNJIVI POSLOVI

Nogometni skandal u Italiji. Pod istragom policije i transferi četvorice Hrvata

Nogometni skandal u Italiji. Pod istragom policije i transferi četvorice Hrvata
15.12.2021.
u 16:06
Pogledaj originalni članak

Novi nogometni skandal potresa Italiju. Naime, talijanski mediji danas pišu kako su tamošnji financijski inspektori započeli istragu nekoliko transfera koje je vodio poznati nogometni agent Fali Ramadani.

Inspektori su ušli u devet klubova Serie A te dva u Serie B kako bi istražili sporne transfere. Ramadani je pod sumnjom da je izbjegao plaćanje poreza te za pranje novca. Najprije je policija češljala transfer Kalidoua Koulibalyja u Napoli te produženje ugovora Maurizija Sarrija s istim klubom, prenosi Index.hr.

Sporni transferi hrvatskih igrača

No, lista sumnjivih poslova je porasla. Corriere della Serra piše da su sumnjivi i transferi Federica Chiese u Juventus, Miralema Pjanića u Barcelonu, produženje ugovora Samira Handanovića s Interom, a u priči su i četiri transfera hrvatskih nogometaša.

Radi se o potpisima Ante Rebića za Milan, Nikole Kalinića za Romu i Veronu, Karla Butića za Torino te Lorenca Šimića za SPAL. Talijanski mediji javljaju kako ni jedan klub nije pod istragom, već se samo istražuju radnje Ramadanija i njegovog suradnika Pietra Chiodija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.