SUMNJIVI POSLOVI

Nogometni skandal u Italiji. Pod istragom policije i transferi četvorice Hrvata

15.12.2021.
u 16:06

Novi nogometni skandal potresa Italiju. Naime, talijanski mediji danas pišu kako su tamošnji financijski inspektori započeli istragu nekoliko transfera koje je vodio poznati nogometni agent Fali Ramadani.

Inspektori su ušli u devet klubova Serie A te dva u Serie B kako bi istražili sporne transfere. Ramadani je pod sumnjom da je izbjegao plaćanje poreza te za pranje novca. Najprije je policija češljala transfer Kalidoua Koulibalyja u Napoli te produženje ugovora Maurizija Sarrija s istim klubom, prenosi Index.hr.

Sporni transferi hrvatskih igrača

No, lista sumnjivih poslova je porasla. Corriere della Serra piše da su sumnjivi i transferi Federica Chiese u Juventus, Miralema Pjanića u Barcelonu, produženje ugovora Samira Handanovića s Interom, a u priči su i četiri transfera hrvatskih nogometaša.

Radi se o potpisima Ante Rebića za Milan, Nikole Kalinića za Romu i Veronu, Karla Butića za Torino te Lorenca Šimića za SPAL. Talijanski mediji javljaju kako ni jedan klub nije pod istragom, već se samo istražuju radnje Ramadanija i njegovog suradnika Pietra Chiodija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije