Edin Džeko

Nije lako biti na klupi, ali ne mislim ići iz Rome

Nije lako biti na klupi, ali ne mislim ići iz Rome
04.04.2016.
u 11:16
„Profesionalac sam i prihvaćam sve odluke trenera Luciana Spallettija. Nije lako sjediti na klupi. Nisam sretan jer ne počinjem utakmice. Međutim, trener je taj koji odlučuje i on zna najbolje“, izjavio je Džeko
Pogledaj originalni članak

Edin Džeko, kapeten nogometne reprezentacije BiH bio je strijelac gola za Romu u jučerašnjem gradskom derbiju i pobjedi nad Lazijom, rezultatom 4:1, te se na najbolji način vratio dobrim partijama nakon što je briljirao i u dresu bh. tima u prijateljskoj utakmici odigranoj prošli utorak sa Švicarskom (2:0).

Džeko je i protiv Lazija u igru ušao s klupe za rezervne igrače, ovaj put u 60. minutu meča, da bi pogodak postigao četiri minuta poslije, javlja Anadolija.

„Profesionalac sam i prihvaćam sve odluke trenera Luciana Spallettija. Nije lako sjediti na klupi. Nisam sretan jer ne počinjem utakmice. Međutim, trener je taj koji odlučuje i on zna najbolje. Pričali smo i rekao sam mu da sam izgubio ritam. Ipak, igram sve bolje“, izjavio je Džeko te naglasio kako ne misli napuštati Romu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.