LMZ općine Grude

Nakon 2. kola tri ekipe imaju po šest bodova

Nakon 2. kola tri ekipe imaju po šest bodova
16.07.2016.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Odigrano je 2. kolo LMZ-a općine Grude. Skupinu B otvorile su Dragićina i Tihaljina, a Dragićani su pobijedili s 8:4 golovima Vinka Palca koji je zabio 4 gola, Rade Bošnjak 2 te po 1 Ivan Leko i Darko Palac. Za Tihaljinu golove su dali Marko Perić 2 i po 1 Marko Milas i Frano Primorac. Igrač utakmice bio je Vinko Palac.

U drugoj utakmici Drinovci su svladali Grude Bobošku rezultatom 7:3. Za Drinovce su Mihovil Glavaš i Ivan Pandžić zabili po 3 gola, a 1 je upisao i Toni Tomas, dok su za Bobošku zabijali Andrija Žulj, Mate Mikulić i Ante Alpeza. Igrač utakmice bio je Mihovil Glavaš.

Minimalnu pobjedu od 2:1 ostvarile su Grude Zapad u susjedskom derbiju protiv Pocrta. Josip Čale i Šimun Zorić zabili su za pobjedu, dok je za Pocrte strijelac bio Ivan Šimunović. Igrač utakmice je Šimun Zorić.

U posljednjoj utakmici Grude Centar je upisao pobjedu, ovog puta nad Sovićima Donjim. Obje ekipe pokazale su odličnu igru, ali favoriti natjecanja zabili su gol više i pobijedili s 2:1. Pogotke su zabili Ivan Šimić i Ivan Mikulić dok je za Soviće Donje precizan bio Bruno Prlić. Igrač utakmice je Ivan Ćorluka iz Grude Centra.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.