Suarez:

Messijeva je čarolija uvijek tu, a Neymaru sam dao penal jer mu vjerujem

Messijeva je čarolija uvijek tu, a Neymaru sam dao penal jer mu vjerujem
24.04.2016.
u 09:49
Pogledaj originalni članak

Gerard Pique opet se svađa, zamjera da se manipulira njegovim igranjem rukom... kojeg nije bilo. A Enrique kaže: Onima koji se nadaju naslovu poručujem 'Nećemo kiksati!'

Gerard Pique nije dugo čekao da pokaže kako njegova navodna ruka nije bio jedanaesterac nego dobra procjena suca utakmice Barcelona - Gijon (6:0). Pa je na Twitteru objavio taj detalj, uz poruku:

"Sramota je kako se manipulira."

Luis Enrique kaže:

"U prvom nam je dijelu nedostajalo kreacije, nismo se dobro postavljali, nije bilo brzine i utakmica je išla u opasnom smjeru. No, u drugom smo postali brži, te smo došli do pobjede koja nam je jako podigla samopouzdanje, a Sportingu želim da se spasi."

"Imamo još jednu domaću utakmicu i dva gostovanja, te poručujem onima koji se nadaju naslovu: 'Nećemo kiksati!' Neće biti lako, ali imamo tjedan dana za pripremu. Volim kada se igra svaka tri dana, momčad je spremna."

"Sergi Roberto dobio je udarac u gležanj i morao je izaći, nosio sam ga! A Pique je osjetio neugodnu bol u kuku., prenosi Goal.com

"MSN trojac je opet bio ubojit, a Neymar je top igrač koji se nikad ne skriva, uvijek se bori, pritišće i ne boji se izvesti penal kad mu baš ne ide."

Suarez je naglasio:

"Malo me iznenadilo da sam zabio osam golova u dvije utakmice, uživam jer je to donijelo pobjede. Ali Messi vodi momčad, njegova je čarolija uvijek prisutna i u drugom je dijelu pokazao tko je! Kad je on u formi, zahvalni smo mu! Zlatna kopačka? Ne zamaram se..."

"Zašto sam dao Neymaru da izvede jedanaesterac? To je stvar povjerenja..."

Sportingov strateg Abelardo naglasio je:

"U prvom smo dijelu bili jako dobri i uspjeli smo zaustaviti Messija i Suareza, te imali tri dobre šanse. A ako protiv Barce ne iskoristite šanse, nemate šanse. Jedanaesterci? Nisam ja taj koji procjenjuje, ali to nije utjecalo na ishod."

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.