Šaka sa srednjaka

Mavrović proziva Tsyona, Lewisa, Holyfielda...:"Vjerujem da bi ih lijepo istukao u ringu..."

Mavrović proziva Tsyona, Lewisa, Holyfielda...:"Vjerujem da bi ih lijepo istukao u ringu..."
30.05.2020.
u 12:03
Pogledaj originalni članak

Željko ne skriva i otvoreno govori kako bi ušao u ring s bilo kojim od “dinosaura” iz plejade Mike Tyson, Evander Holyfield, Lennox Lewis, Shanon Briggs...

Boksački svijet je “na iglama” otkad je svoj povratak iz mirovine najavio legendarni Mike Tyson. Nekadašnji prvak teške kategorije i jedan od najboljih boksača u povijesti oduševljava u posljednje vrijeme zavidnom formom, a mogući meč protiv Evandera Holyfielda zagolicao je maštu boksačkih fanova.

No imaju i Hrvati svog boksačkog vetrana koji je odmah spreman ući u ring. Željko Mavrović ovih je dana naglašavao kako je u iznimno dobroj formi te da bi bio spreman odmah uskočiti u ring s najboljim boksačima svoje generacije.

Željko ne skriva i otvoreno govori kako bi ušao u ring s bilo kojim od “dinosaura” iz plejade Mike Tyson, Evander Holyfield, Lennox Lewis, Shanon Briggs, o kome god da se radilo od veterana. Bez obzira bilo riječi o revijalnoj borbi ili jakom sparingu iza zatvorenih vrata.

“Tu je uz Tysona i Holyfielda i jedan Shanon Briggs koji je, kao i spomenuti, još uvijek negdje oko ringa. Lennox Lewis je isto lako povodljiv za ući u ring. Sve vam je to jedna generacija koja je negdje, ili mrvicu starija ili u mojim godinama. Kako sam u treningu i dvorani, i u relativno dobroj formi za svoje godine, ja vjerujem da bi te dečke danas lijepo istukao u ringu. Gledajte, čak i da nema tih velikih novaca o kojima se priča, i ja i ti dečki, mi smo takvi boksači, borci, da se nađemo u dvorani mi bi smo ozbiljno odsparirali. Bez publike, onako za svoju dušu”, kazao je nedavno Mavrović.

Ekipa RTL-a posjetila je Mavrovića u dvorani i uvjerila se u to.

“Može, ako su oni spremni za sutra, onda sam i ja spreman za sutra. Boksao sam meč za svjetsku titulu i ponosan sam na taj meč i znam da pripadam toj gardi. Veselilo bi me ući s njima u ring”, rekao je Mavrović.

Cijeli prilog možete pogledati OVDJE.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.