Liga za prvaka BiH

Lončar i Čolak: Uz podršku navijača do pobjede protiv Sparsa

Lončar i Čolak: Uz podršku navijača do pobjede protiv Sparsa
17.05.2022.
u 14:49
Pogledaj originalni članak

U 8. kolu Lige za prvaka BiH u GDS Pecara sastaju se HKK Široki i OKK Spars Sarajevo, a susret su najavili pomoćni trener Ante Lončar i igrač Mateo Čolak koji su najavili dobru utakmicu.  

Pomoćni trener Ante Lončar naglasio je kako se Široki i Spars dobro poznaju i da očekuje jako dobru utakmicu.

- Naglašavam da je ovo peti susret ove dvije momčadi, odlično ih poznajemo kao i oni nas pa zbog toga nema nikakvih skrivanja što se tiče taktike i pripreme samog susreta. U ovoj utakmici će odlučivati energetska svježina i ona ekipa koja bude nešto bolja u tom segmentu i motiviranija biti će u prednosti. Spars ima kvalitetnu momčad koja dobro igra tranziciju, ima čvrstu obranu i očekuje nas tvrda utakmica kao što su bile i dosadašnje s njima – rekao je Lončar.

Osvrnuo se i na stanje u svojoj momčadi i pozvao navijače da podrže klub u ovoj iznimno važnoj utakmici.

- Nama su na raspolaganju svi igrači i nemamo kadrovskih problema. Očekujem da s velikom podrškom navijača možemo doći do pobjede u ovoj utakmici. Nadam se i vjerujem da ćemo ponoviti igru iz prošle utakmice s njima kad smo pobijedili. Pozivam navijače da nas podrže u što većem broju – kazao je Lončar.

Mateo Čolak kao jedan od igrača koji ima najviše iskustva očekuje kvalitetan pristup i pobjedu u ovoj utakmici protiv Sparsa.

- Imamo dosta iskustva iz dosadašnjih utakmica koje smo odigrali protiv Sparsa. Spremni smo i dobro treniramo cijeli tjedan, upoznati smo s njihovim manama i vrlinama u igri, tako da je važan kvalitetan ulazak u utakmicu i držanje visokog ritma igre cijeli susret. Pozivam navijače da nam pruža podršku da dođemo do još jedne važne pobjede – naglasio je Čolak.

Susret između Širokog i Sparsa igra se u srijedu na Pecari u 20 sati.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.