Nakon pobjede nad Real Sociedadom

Kovačić ni kriv ni dužan dočekan zvižducima, Benitez uzdiže Ronalda

Kovačić ni kriv ni dužan dočekan zvižducima, Benitez uzdiže Ronalda
30.12.2015.
u 22:13
Rafael Benitez i dalje nailazi na nezadovoljstvo navijača, a Santiago Bernabeu ga je gromoglasnim zvižducima i negodovanjem 'nagradio' u 58. minuti kada je umjesto Rodrigueza odlučio uvesti Kovačića
Pogledaj originalni članak

Rafael Benitez je nakon pobjede nad Real Sociedadom nahvalio Cristiana Ronalda, iako je Portugalac napravio nešto na što nismo naviknuli od njega - promašio jedanaesterac.

"Kontrolirali smo utakmicu 80 minuta. Imali smo puno prilika, a da sm iskoristili još koju bili bi još opušteniji. Unatoč promašenom penalu, Ronaldo je zabio drugi i nosio je momčad na svojim leđima. Čitava je momčad pokazala karakter i odgovornost," rekao je Benitez a potom je dodao:

"Kada momčad daje sve od sebe, može pokazati svoju pravu kvalitetu. Imati toliko ofenzivnih igrača u momčadi znači da ćemo postizati puno pogodaka, ali i da ćemo imati teži zadatak u obrani."

Rafael Benitez unatoč pobjedama i dalje nailazi na nezadovoljstvo navijača, a Santiago Bernabeu ga je gromoglasnim zvižducima i negodovanjem 'nagradio' u 58. minuti kada je umjesto Jamesa Rodrigueza odlučio uvesti Matea Kovačića, prenosi Goal.com.

U tom je trenutku rezultat bio izjednačen, a Kolumbijac je bio uvjerljivo najkreativniji pojedinac na terenu. Benitezova odluka nikome nije bila jasna! James je za sat vremena provedenih na terenu iskreirao šest prilika, više i od svih njegovih ostalih suigrača zajedno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.