Nakon Juventusa

James: U uzvratu moramo istrčati na teren i ubiti ih

Foto: Reuters/PIXSELL
James: U uzvratu moramo istrčati na teren i ubiti ih
06.05.2015.
u 09:14
"Ne smijemo gubiti nadu, jer rezultat nije nepovoljan. Ne zaboravite da imamo uzvrat, na svom stadionu i pred svojim navijačima. Bernabeu će gorjeti, navijači će nas nositi do pobjede", kazao je James
Pogledaj originalni članak

'Uzvrat? Moramo istrčati na teren i 'ubiti' ih!', recept je to Jamesa Rodrigueza za uzvratnu utakmicu njegova Real Madrida i Juventusa u polufinalu LP-a. Juve je prvu dobio 2:1

James Rodriguez nije previše dramio, za njega poraz 2:1 od Juventusa i nije toliko loš.

"Ne smijemo gubiti nadu, jer rezultat nije nepovoljan. Ne zaboravite da imamo uzvrat, na svom stadionu i pred svojim navijačima. Bernabeu će gorjeti, navijači će nas nositi do pobjede", kazao je James i nastavio:

"Juventus je imao puno sreće. Pa ja sam pogodio prečku i čini mi se da je netko od njihovih braniča skrenuo tu loptu."

U uzvratu Real mora ići na sve ili ništa, nema kalkulacija.

"Juventus će se u Madrid doći braniti. Jaka je to momčad, ali mi ne smijemo gubiti vjeru u sebe. Nitko ne očekuje da će to biti laka utakmica, ali imamo vremena za dobru pripremu. Moramo istrčati na teren i 'ubiti' ih!", kaže James Rodriguez i zaključuje:

"Moramo skupiti glave i ujediniti se. Svi smo ovdje s istim ciljem. Juventus je klasična talijanska momčad, sjajno se brane i to su dokazali već nebrojeno puta. Mi nemamo nikakvu drugu opciju nego istrčati na teren i pobijediti. Uvjeren sam da Real prolazi u finale Lige prvaka!"

Realov Meksikanac Javier Hernandez Chicharito nije bio presretan nakon poraza u Torinu...

"Naravno da nisam sretan, pa izgubili smo", kazao je Chicharito i nastavio:

"No dobra je stvar to da nam je za plasman u finale Lige prvaka u uzvratu pred našim navijačima dovoljna pobjeda 1:0! Naučili smo nešto iz ovog poraza, moramo biti puno strpljiviji, ne srljati..."

Juventus se pokazao dostojnim protivnikom. Nije baš 'stara dama'...

"Bili su vrlo motivirani, a uz to su i igrali doma. No Juventus je sjajna momčad, nitko niti nije očekivao da će biti lako", kaže Chicharito i zaključuje:

"Još ćemo se sutra baviti ovom utakmicom, vidjeti gdje smo pogriješili, ali za vikend nas već čeka derbi s Valencijom. Nema odmora ni opuštanja..."

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.