TRAŽI SE TRENER

Hrvatskom treneru spremaju se velike stvari! Mogao bi preuzeti Liverpool ili Bayern

Foto: Lee Smith/Reuters
Hrvatskom treneru spremaju se velike stvari! Mogao bi preuzeti Liverpool ili Bayern
15.04.2024.
u 09:24
"Kovačevi predstavnici bili su nedavno u Londonu", piše Daily Mail. Bivši hrvatski izbornik nije među favoritima, ali lijepo je što se spominje kao kandidat
Pogledaj originalni članak

Niko Kovač jedan je od kandidata za preuzimanje Liverpoola nakon ove sezone, posljednje u kojoj momčad s Anfielda vodi Jürgen Klopp. Piše to Daily Mail navodeći da se o bivšem izborniku hrvatske reprezentacije te nekadašnjem treneru Bayerna i Monaca razmišlja kao o potencijalnom rješenju za klupu Redsa.

"Kovačevi predstavnici bili su nedavno u Londonu", piše Daily Mail i dodaje da su klubove iz Premier lige koji će tražiti trenera nakon sezone obavijestili o tome da je Kovač slobodan. On takav status ima odnedavno, nakon što su mu prije manje od mjesec dana otkaz uručili čelnici Wolfsburga.

Za Kovača navodno interes pokazuju i neki njemački klubovi, a dovodilo ga se i u vezu s povratkom u Bayern. Bayern je vodio od početka srpnja 2018. do početka studenog 2019. godine.

Odradio je 65 utakmica na Bayernovoj klupi, uz prosjek od 2.26 osvojenih bodova u njima. Bayernu je donio po jedan naslov u Bundesligi, jedan u kupu i jedan u superkupu. Kovač zasigurno nije među favoritima za klupu Redsa, no pozitivno je što ga uopće i spominju u tom kontekstu.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.