TRAŽI SE TRENER

Hrvatskom treneru spremaju se velike stvari! Mogao bi preuzeti Liverpool ili Bayern

liverpool
Lee Smith/Reuters
15.04.2024.
u 09:24

"Kovačevi predstavnici bili su nedavno u Londonu", piše Daily Mail. Bivši hrvatski izbornik nije među favoritima, ali lijepo je što se spominje kao kandidat

Niko Kovač jedan je od kandidata za preuzimanje Liverpoola nakon ove sezone, posljednje u kojoj momčad s Anfielda vodi Jürgen Klopp. Piše to Daily Mail navodeći da se o bivšem izborniku hrvatske reprezentacije te nekadašnjem treneru Bayerna i Monaca razmišlja kao o potencijalnom rješenju za klupu Redsa.

"Kovačevi predstavnici bili su nedavno u Londonu", piše Daily Mail i dodaje da su klubove iz Premier lige koji će tražiti trenera nakon sezone obavijestili o tome da je Kovač slobodan. On takav status ima odnedavno, nakon što su mu prije manje od mjesec dana otkaz uručili čelnici Wolfsburga.

Za Kovača navodno interes pokazuju i neki njemački klubovi, a dovodilo ga se i u vezu s povratkom u Bayern. Bayern je vodio od početka srpnja 2018. do početka studenog 2019. godine.

Odradio je 65 utakmica na Bayernovoj klupi, uz prosjek od 2.26 osvojenih bodova u njima. Bayernu je donio po jedan naslov u Bundesligi, jedan u kupu i jedan u superkupu. Kovač zasigurno nije među favoritima za klupu Redsa, no pozitivno je što ga uopće i spominju u tom kontekstu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije