Večeras odluka o prvaku Gruda

Grude Centar i Ružići bez poraza stigli do finala

Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
Foto: Vecernji.ba
grude lmz
11.08.2016.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Središte Gruda večeras će “proključati” jer u 22 sata igra se finalna bitka za novog prvaka općine Grude između Grude Centra i Ružića. Dvije susjedne mjesne zajednice bez poraza ulaze u finale, ostvarile su maksimalan broj pobjeda i zasluženo su tu, na korak do vrha. Ipak, tron je rezerviran samo za jedne.

Impresivan niz

A put do finala za Ružiće je tekao pobjedama nad Donjim Mamićima, Grude Pešijom, Cerov Dolac/Borajnom, Goricom, Sovićima Gornjim, Medovićima, Grude Istokom, Tihaljinom II, u četvrtfinalu nad Dragićinom... Grude Centar je put okrunio pobjedom nad Grude Boboškom, Sovićima Donjim, Dragićinom, Pocrtama, Drinovcima, Grude Zapadom, Tihaljinom i u četvrtfinalu nad Grude Istokom. U polufinalnim utakmicama nije bilo puno golova, ali je zato bilo kvalitete i čvrstine. U prvoj utakmici Ružići su igrali s Drinovcima i pobijedili 3:1. Marin Bilić bio je igrač utakmice. Zabio je i hat-trick i donio svojoj momčadi i svojoj mjesnoj zajednici veliko slavlje. U drugom polufinalu Grude Centar je pobijedio 1:0. Pogodak odluke djelo je Ivana Ćorluke Tusića koji je proglašen i igračem utakmice.

Kvalitetna imena

U najavi finala Marko Žulj, mladić koji je, uz Bilića, vodio pomlađene Ružiće, do naslova očekuje čvrstu i zanimljivu utakmicu. - Bit će tvrda utakmica. Grude Centar imaju epitet favorita pa je nama lakše jer ćemo moći igrati s manjim pritiskom. Finale je, igra se jedna utakmica i može se svašta dogoditi. Što se ekipe tiče, dosta je pomlađena i motiv nam je pokazati ljudima da i mi znamo igrati. Mislim da imamo skladnu ekipu na čelu s voditeljem Nikolom Žuljem koji nam puno pomaže. Teško bismo došli do ovoga sada bez njega. Čim je on na klupi imamo i glavu i rep, kazao je od iduće sezone nogometaš Imotskog, donedavni igrač HNK Grude.

A Grude Centar posljednjih je godina postao sinonim za mali nogomet u općini Grude. Sjajni hakleri u svojoj ekipi imaju Antu Ćorluku, jednog od najboljih mladih igrača futsala u Hrvatskoj. Još kad mu se pridodaju brat Ivan i suigrač Boris Bobo Miloš, igra u malonogometnim okvirima doseže vrhunac. Sva trojica bila su i najbolji igrači i strijelci, a motiva u njima i dalje ima.

- Iako smo bez nekoliko standardnih igrača, i imamo pomlađen sastav, ove godine smo opet pokazali da smo glavni favoriti za osvajanje. U finalu su izgledi podjednaki, ali uz naše iskustvo i dobre obrane vratara Marija Galića nadam se kako možemo osvojiti 5. naslov, što bi bila kruna za ovu generaciju, zaključio je Boris Bobo Miloš. Prije finala u 20.15 sati revijalna je utakmica mlađih dobi HNK Grude, a u 21 sat igraju Sovići Donji i Drinovci za treće mjesto.

U zabavnom dijelu programa, nakon dodjele priznanja, nastupaju grupa Next i Vinko Ćorić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.