ČEKA SE POTVRDA

Fenomenalna vijest iz Španjolske! Hrvat na korak do Real Madrida?!

Foto: Nick PottsPress Association/Pixsell
Fenomenalna vijest iz Španjolske! Hrvat na korak do Real Madrida?!
30.06.2020.
u 21:56
Nakon odlaska iz Cibone, u sezoni 2016./2017. odigrao je 20 utakmica za Darušafaku gdje je ostvarivao 9 koševa i 6,7 skokova za prosječne 22 minute na parketu
Pogledaj originalni članak

Ako odluči napustiti NBA ligu i vratiti se u Europu, hrvatski centar Ante Žižić (23, 210 cm) neće strahovati za posao. Naime, nakon što je iz Izraela stigla vijest kako ga želi tamošnji velikan Makabi, sada je poznati španjolski novinar Chema de Lucas obavijestio javnost kako je Omišanin praktički sve dogovorio i kako bi uskoro trebao stići službena potvrda da je potpisao za jedan od najvećih klubova u povijesti - Real Madrid! 

S obzirom na to da njegovi Cleveland Cavaliersi nisu preuzeli i četvrtu godinu njegova prvog (rookie) NBA ugovora, Ante će ovo ljeto biti slobodan igrač i ako ne bude zadovoljavajućih NBA opcija, Žižić bi se mogao vratiti u Europu.

Podsjetimo, nakon odlaska iz Cibone, u sezoni 2016./2017. odigrao je 20 utakmica za Darušafaku gdje je ostvarivao 9 koševa i 6,7 skokova za prosječne 22 minute na parketu. Nakon toga je otišao u NBA ligu u redove Boston Celticsa koji su ga u tradeu za Kyrea Irvinga poslali u tadašnju momčad LeBrona Jamesa. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.